DEJ CATERING

 

Uanset om du arrangerer en firmafest, fødselsdagsfest, bryllup eller enhver anden begivenhed,
vil vores cateringløsning gøre det nemt for dig at imponere dine gæster med god stemning og en fantastisk smagsoplevelse.

DEJ PIZZAKURSUS

Nu har du muligheden for at lære om pizzaens kunst og prøve kræfter med vores berømte pizzaer. Det er en unik madoplevelse med drikkevarer ad libitum og lækker mad, perfekt til firmaarrangementer og særlige fødselsdagsoplevelser. Vores pizzakursus kan bookes mandag til torsdag i dagtimerne på vores resturant Bella DEJ til 799,- pr. person.

(5-12 Personer)

DEJ LEVERING

 

Vores cateringservice gør det nemt at tilbyde lækker italiensk mad til dine gæster, uanset hvor i København din begivenhed finder sted. Vi tilbyder op til 250 pizzaer til levering. Vores pizzaer er lavet af kvalitets råvarer, og vores passionerede kokke sikrer at hver bid er fuld af smag og kærlighed.

(50-250 Pizzaer)

DEJ EVENTS

 

Vi tilbyder komplette oplevelser med live DJ, lækker mad fra det italienske køkken, særligt udvalgte vine og vores unikke signaturcocktails. Vores charmerende restauranter danner de perfekte rammer for dit arrangement, og vores gæstfrie personale sørger for, at hele begivenheden forløber problemfrit.

(10-50 Personer)

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD    Har du problemer med at udfylde et felt, så kan du efterlade det tomt, og vores dedikerede team vil guide dig frem til den perfekte løsning.